nike sb,gympaskor,basketskor
Valutor:
 

Sekretesspolicy


Respektera våra besökares / kundernas integritet, vilket är oerhört viktigt för oss. Vi tar din online-säkerhet på allvar. För att bättre hjälpa dig och för att få dig att förstå hur din information används på vår webbplats har vi förklarat vår sekretesspolicy nedan.

1.Informationen vi samlar in

Vi anser att det är viktigt för dig att veta vilka typer av information vi samlar när du använder vår webbplats. Informationen innehåller din e-post, namn, företagsnamn, gatuadress, postnummer, stad, land, telefonnummer, lösenord och så vidare. Vi samlar in denna information på flera olika sätt; Till att börja med använder vi cookies som behövs för att sammanställa och sammanställa icke personligt identifierbar information om besökarna på vår webbplats. Personligt identifierbar information består av information som är unik för dig, som kreditkortsnummer och bankkontonummer. Informationen är unik för dig.

2. Användningen av information

Hjälp oss att göra den här webbplatsen lättare för dig att använda genom att inte behöva ange information mer än en gång.
Hjälper dig att snabbt hitta information, produkter och tjänster.
Hjälp oss att skapa innehåll på den här webbplatsen som är mest relevant för dig.
Varna dig för ny information, produkter och tjänster som vi erbjuder.
Registrering och beställning:
Under registrering kommer du att uppmanas att ge oss ditt namn, frakt och faktureringsadress, telefonnummer, e-postadress och kreditkortsnummer. Dessutom kan vi också fråga dig för ditt land så att vi kan följa gällande lagar och förordningar, och vi kan också fråga om ditt kön. Dessa typer av personuppgifter används för faktureringsändamål, för att uppfylla dina beställningar, för att kommunicera med dig om din order och vår webbplats och för intern marknadsföring. Om vi stöter på ett problem när du behandlar din beställning kan vi använda den personliga information du ger oss att kontakta dig. Mejladresser:
Du registrerar dig för att beställa och ta emot gratis reklammeddelanden. Vi meddelar dig när vi får ett nytt varumärke eller en ny produktstil För att få fram bra erbjudanden, registrerar du dig helt enkelt för vårt nyhetsbrev. Ditt deltagande i en tävling är helt frivilligt, och du kan välja om du vill delta och avslöja information till oss.

3. Sekretess säkerhet

Vi kommer inte att sälja (eller handla eller hyra) personligt identifierbar information till andra företag som en del av vår regelbundna verksamhet. Vi använder det senaste inom krypteringstekniken, och alla anställda som vi anställer måste skriva under ett konfidentitetsavtal som förbjuder dem att avslöja information som den anställde har tillgång till, till andra personer eller enheter. Vilken typ av e-post skickar du till kunden?
Vi skickar e-postinnehåll till våra kunder som kan innehålla följande:
Transaktionspost, Fraktmeddelande, Veckopris, Promotion, Aktivitet.

Nyhetsbrev och Email Promotions:
Vi använder e-post för att kommunicera nyheter och speciella kampanjer till våra medlemmar. Om du hellre inte skulle få dessa meddelanden kan du klicka på unsubscribe-länken på e-postmeddelandet och du kommer att bli avstängd från postlistan direkt och utan kostnad.
Hur avbryter jag?
Du kan avbryta prenumerationen genom att använda länken från ett nyhetsbrev eller din personliga prenumerationsinställning efter inloggning.

tillbaka

Copyright © 2020 www.puertadelsol.se. Powered by nike sb,gympaskor,basketskor