nike sb,gympaskor,basketskor
Valutor:
 

Frakt & Retur


Välkommen till vår webbutik. Här får du fullständig information om frakt och retur.

Frakt:
1. Säkra Säkerhetsgarantier: När du beställer varorna och kassan, skulle vi få informationen och bearbeta beställningarna inom 24 timmar, den här tiden ingår i samla varorna, paketet, kontakta rederiet och skicka varorna.

2. Då kommer paketet att skickas ut efter bekräftad, internationell fraktmetod EMS, DHL och andra alternativ du kan ta. När beställningen skickas ut kan du få spårningsadresserna och numren i din e-postadress som du använder för att registrera dig på vår webbplats. Om varan finns i lager kan du få inom 5-8 arbetsdagar.

3. Var god försäkra dig om rätt information som du lämnar, t.ex. mottagare, adress, e-post, telefon etc. Vi skickar varorna till dig enligt informationen, så bekräfta 100% korrekt.

4. Genom spårningsnumren kan du följa processen med din beställning. Säker leverans garanteras. Om du inte får paketet i en månad från det datum då vi skickade ut, kontakta oss och vi betalar dig fullt ut.

Returnerar och byter ut
Vi gör vårt bästa för att ge dig 100% tillfredsställelse. Om du vill ansöka om retur ska du först kontakta vår kundtjänst och informeras om orsaken till att du återvänder. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara kompletta i originalet med alla taggar och etiketter: oanvända, inte slitna, ändras eller tvättas etc. Inom 30 dagar kan du njuta av returservice, under den tid som krävs kommer vi inte att återvända eller byta ut . Fraktkostnaden för retur och utbyte debiteras av kunderna.

För retur:

Retur kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returnerade artiklar får aldrig användas och i nytt skick. Alla tillbaka paket måste vara försäkrade. När det gäller att returnera rätt artiklar för återbetalning: Alla återbetalade varor är föremål för en 15% återbetalningsavgift. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna.

För utbyten:

Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använda föremål med alla tillbehör och förpackningar. Vänligen skicka tillbaka artiklarna inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returpaket måste vara försäkrade, utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 dagar när avkastningen har mottagits. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna.

Viktigt meddelande:

1. Även om vi tillhandahåller fri fraktpolicy täcker vi inte fraktkostnaden för retur. Med tanke på den tid och pengar som konsumerar uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och bekymmer tydliga innan du lägger din beställning.

2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen.

3. Vi kommer inte vara ansvariga för att förlora om det returnerade paketet går vilse under sändningen, måste originalpostkvittot bevaras för att kräva ersättning.

Order Avbeställning

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 12-24 timmar efter orderingången, så vi kan inte alltid avbryta en beställning efter att den har placerats. Om du begär en avbokning efter sändningen behandlas ordern enligt returpolicy. Hoppas du kan förstå i denna viktiga punkt.

Din tillfredsställelse är vår strävan, om du vill veta mer om vår produktinformation, bara gratis kontakta oss, vi kommer att service dig så fort som möjligt.
tillbaka

Copyright © 2020 www.puertadelsol.se. Powered by nike sb,gympaskor,basketskor